Kerani

Kerani

Kelayakan:

1. Lulus SPM

2. Boleh menulis dan berkomunikasi dalam bahasa Melayu dan Inggeris dengan baik

3. Bertanggungjawab menguruskan pelanggan di pejabat, telefon, emel dan laman web

4. Bertanggungjawab menyampaikan maklumat terkini mengenai produk dan servis kepada pelanggan

5. Pandai menggunakan Microsoft Office

6. Boleh menggunakan Facebook dan Twitter

7. Sentiasa ceria, bersemangat, bermotivasi dan bersopan-santun

 

Tempat: Bandar Sunway (sebelah Sunway Pyramid)

Emelkan resume kepada:

people@umtworks.com

Dengan subjek ‘Jawatan Kosong Kerani

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

berminat dengan jawatan yang diiklankan…

yes

saya berminat…sila hubungi saya..010-4369344.

SAYA AMAT BERMINAT DALAM BIDANG INI ,SAYA MEMPUNYAI KELAYAKAN YANG DIPERLUKAN DAN SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BERKERJA DI SEKTOR SWASTA DI PEJABAT SELAMA 4 TAHUN.
SAYA INGIN BERHIKMAT UNTUK NEGARA.
TALIAN YANG BOLEH DI HUBUNGI 0165336741

DH LEPAS DH.

adk sy nk blh x? perempuanla

drg ni lmbt kot.

ala…sy pn tlambat jg..hmm..msti dh xde ksong utk jwatan ni kn?

Masih sempat lagi..

SAYA NUR ASYIKIN BINTI ZAKARIA MEMERLUKAN KERJA UNTUK MENYARA HIDUP SAYA SUPAYA MENJADI MASYARAKAT YANG TERBILANG, GEMILANG DAN CEMERLANG…. (0193878556)

jangan letak nombor kat FB

remove balik

kalu dia mintak baru bagi

SAYA NUR ASYIKIN BT ZAKARIA MEMERLUKAN KERJA UNTUK MENYARA HIDUP SAYA SUPAYA MENJADI MASYARAKAT YANG TERBILANG, GEMILANG DAN CEMERLANG…. :)

Saya ingin mencari kerja yang ada jawatan kekosonggan
didalam syarikat tuan,puan…..
Ingin mancari rezeki pemdapatan keluarga dan pengalaman …

saya siti nur hidayah… saya berminat dalam jawatan ini jika ada kekosongan hubungi saya (0135047983). sekian terima kasih..

Saya Afifah.. saya berminat dengan jawatan yang tuan tawarkan ini..jika ada kekosongan sila hubungi saya (0124475184) terima kasih

saya hatini..saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan…jika ada kekosongan sila hubungi saya(0132739626)
terima kasih..

masih ade kekosongan ke?sy brmnat.

Saya berminat..sila hubungi sy d 0193264717..skg sy memerlukan prkerjaan..hrap permintaan sy d tunaikan..

saye berminat ngan jawatan nie.

saye berminat ngan jawatan nie.

Mgerjakan kerani ade x hehe

sy minat ingin menjadi kerja :)

sy minat ingin mencarik kerja :)

Sya berumur 22 thn dan sdg m’nunggu pekerjaan.Jika m’punyai kekosongan sila hubungi sya di no tertera 013-5798416….

slm, saya sdg mencarikan kerja untuk adik lelaki saya berumur 22 thn,berpenampilan menarik, mmpunyai kelulusan spm, dia adalah seorang yang sentiasa ceria,bertanggungjawab,sentiasa bersemangat dlm bertugas dan mempunyai pengalaman dlm menguruskan satu2 program,kini sedang berkhidmat sebagai akauntan di sebuah syarikat jual beli rumah di kuala lumpur,kini mempunyai gaji pokok RM1200,kini sedang mencari syarikat yg blh memberi gaji RM1500 atau ke atas.Berharap dipertimbangkan.tk.

saya berminat dengan tawaran diberikan,sekiranya ada kekosongan yang ditawarkn.hubungi saya ditalian 0149707882

saya berminat jika di beri peluang untuk diri saya,jika masih ada kekosongan sila hubungi saya 011-19096562

sya b'minat slah hbugi sya 0109350064 sya memerlukannya,,,,,

accept salary mcam ne.

masih terbuka lagi ker….saya nk kerja nie….hubungi saya kalau masih kosong yer….017 9527501….tq….

TOLONG EMAIL KAT SAYA TARIKH NAK INTERVIEW OKAY.. KALAU BOLEH AS SOON AS PASSIBBLE.. :-)

SAYA JAMRIAH RAMBAKON MEMPUNYAI KELULUSAN SPM DAN MEMPUNYAI SIJIL PERKERANIAN DAN KESETIAUSAHAAN. SAYA BERMINAT UNTUK MENGISISI KEKOSONGAN SEBAGAI KERANI DI ORGANISASI TUAN PUAN.SEKIRANYA TUAN PUAN MELULUSKAN PERMOHONAN SAYA SILA HUBUNGI SYA DI TALIAN 0198042053.

ada lagi tak jawatan ni kalau ada sila email pada saya

saya mempunyai kelulusan spm.saya berminat dengan jawatan nie.sila hubungi saya 0143557269.

saya mempunyai kelulusan spm.saya sedang mencari pekerjaan dan saya berminat dengan pekerjaan ini.sila hubungi saya 0198128594.

saya berminat dengan keja yang ditawarkan.saya sebelum ini cuma ada pengalaman berniaga sahaja.ingin tukar bidang..terima kasih..

sy bminat dgn kerje ni… utk meningkt kn kemahiran cmputr… sila hubungi 0124849390 faizi…

berminat sangat2 hubungi saya di 0149006680

saya ingin berkerje no:0176544414

Memohon pekerjaan kerani sekolah…

memohon jawatan kerani sekolah…

jika ada apa sebarang kekosongan contact sy…0128698627/0198529807

saya berumur 22 tahun dan berminat untuk memohon.

saya nur shakirah berumur 21 tahun…Sye berminat dgn tawaran ini dan saya ade pengetahuan tentang micro office n micro excel…sila hubungi saye di talian 0176072956

Kerani sekolah ada kekosongn ker?

saya shamilia binti saharuddin..umur 18thn. berlajar di INPENS INTERNATIONAL COLLEG dalam bahagian pembantu juruteknik sistem komputer-2… saya inigin mencari pekerjaan untuk sara diri sendiri dan kakak saya.. saya perlukan pekerjaan… hubungi saya 0129275874 / 0166306805.

Tmpt ab ad

ade kew ?

salam..saya amira dari sarawak. saya berminat ngn tawaran nie..tapi, sya xde pengalamn kje..lyak ker tuk jwatan kerani nie??
sya amat mmerlukan kjer nie..piz.. kol 0138134171..amira hj kipli

If ade kerja kosong. harap email.

Saya winnie..sy berminat dgn jawatan yang dbri ini..klau ada kksongan..tlong email sy..atau kol sy no ni…01129076931@ 01115734212

Tuan/Puan
Saya berminat dgn tawaran yg diberikan. Anda boleh menghubungi saya di 012-9232295. Saya akan gembira untuk menghadiri satu temuduga pada bila-bila masa yang mudah untuk anda.

terima kasih banyak untuk masa anda.

Assalamualaikum and good morning.nama saya Raja Norsaadah binti Raja Abbas.umur 19 tahun.baru habis exam stpm dan sedang mencari kerja.hubungi saya di 0126468425.

Assalamualaikum and good morning.nama saya Raja Norsaadah binti Raja Abbas.umur 19 tahun.baru habis exam stpm dan sedang mencari kerja.hubungi saya di 0126468425.

asslamualaikum….sya siti zulaiha sy lepasan spm dan sijil kemahiran malaysia(JTM) saya sampi sekarang masih menggagur tiada perkejaan yg sesuis dgn saya jika ada jawatan kosong sila hubungi saya 0174312067

HANTAR RESUME PADA continental_orchard@yahoo.com

HANTAR RESUME PADA continental_orchard@yahoo.com

HANTAR RESUME PADA continental_orchard@yahoo.com

HANTAR RESUME PADA continental_orchard@yahoo.com

HANTAR RESUME PADA continental_orchard@yahoo.com

salam sejahtera.saya jennifer usun baru lepasan stpm tahun 2012.saya berminat sangat dengan pekerjaan ini.sila hubungi saya 01119350493.terima kasih.

assalam… saya Nurul Azah Shafizah Moktar, umur 19tahun, berbangsa dusun. selepas hbis form5, sdah bnyak borang jwatan kosong sya aply ttapi blum ada 1 pun yang saya dapat hngga skrang. saya amat berminat bekerja sbagai kerani. sya jga amat mmerlukan pkerjaan yang tetap utk menyara diri saya dan keluarga saya. sya jga amat mmerlukan pekerjaan ini. sekiranya anda dpt mmbantu saya, sila hubungi saya di talian 0198528649/ e-mailkn saya d sweet_shafizah05@yahoo.com/send mcg d fb saya Nurul Moktar. terima kasih..

assalam………..saya rizauddin bin jalil minat kerani le…umur20tahun…..saya minat kerja kerani le…apa2 sent dalam email ni ya sempoiiiirizau@yahoo.com ya….terima kasih atas bantuan anda ya…..

assalamualaikum..saya nur azazahira binti abd halim.
saya amat berminat berkerja sebagai kerani.
saya belajar di pusat latihan chini (prodata system sdn.bhd)tahap3 ambil bahagian juruteknik komputer.
sila hubungi saya jika ade maklumat lanjut 0196383921
terima kasih..

Assalamualaikum…..saya jannah saya berminat untuk jawatan ini……….
Sila hubungi saya jika ada maklumat lamjut 0195534721
Terima Kasih

ada kekosongan lagi x jawatan ni… sya nak apply job ni… sya ada sijil komptr.. lpasan spm

saya vannyssa anak laga.from sarawak.. saya nak memohon job ni sekiranya ada kosong lgy… sya lepasan spm… ada siji komputr..

saya vannyssa anak laga.. from sarawak.. sya nak mmhon job ni.. sekiranya ada kkosongan lagi… lepasan spm.. ada sijil komptr.. hubungan sya sekiranya prmohonan sya dtrima 0133043159.

saya berminat kerja ini…..sekira ada kekosongan sila hubungi saya 0129763905

Assalamualaikum saya sallina mat salleh,saya bekelulusan spm 2008 saya berminat untuk mengisi jawatan ini sekiranya pemohonan saya diterima sila hubungi saya di no 0168028754

saya cari kerja
0172056501
saiful nama saya

cari perkerjaan …sila hubungi saya
0197526791

Saya berminat. Jika ada kekosongan jawatan sebagai kerani sila hubungi saya di talian 017 6052378

saya berminat , memerlukan kerja . lepasan spm 2012 . hubungi saya 0145193844

untuk apa bha…keja ape nie

lau da kksongan slh hbgi sya…
From Likas,Kota Kinabalu,Sabah,Malaysia…. :-)

sya ign mcuba nsib…
lau da kkosongan hrp2 dpt lha…

Asalammuailakum. saya berminat dalam bidang kerani ,dan lepasan spm jika ada kekosongan sila hubungi saya 0149534296.

saya ummi syuhada binti md ali..jawatan kosong ni masih ade lagi ke?

saya ummi syuhada binti md ali..jawatan kosong ni masih ade lagi ke?

saya berminat dengan jawatan kerani..sila hubungi saya jika ada jawatan kekosongan sebagai kerani..

Saya Biviana, berminat nak memohon jawatan ni..

Saya Biviana, berminat nak memohon jawatan ni..

Saya mencari kerja kosong yang sama.dengan kos yang saya belajar kat ilp kangar…saya
menpunyai sijil kemahiran tahap 2 dlam bidang mekanik industri….kalau berminat…col saya 0175130870

saya amelor bte bayani umur 33 thun ingin berkerja sebagai kerani kelulusan spm.dari sandakan sabah

Mcamana dpt sdh kau krja?

tolong hubungi sya 0123536081

saya sofia dari sarawak.sya bminat utk mengisi jawatan kosong utk jawatn sbgai kerani. . .kalau bminat bleh hubungi sya.01133692716

Leave a comment

(required)

(required)