Pemandu Habib Jewels Sdn Bhd

Pemandu Habib Jewels Sdn Bhd

- Boleh berkerja lebih masa & juga di hujung minggu (jika diperlu)
- Mahir dengan kawasan KL & Selangor
- Sanggup bekerja di luar kawasan KL & Selangor
- Mempunyai lesen B & D yang sah
- Tawaran gaji yang menarik

Sesiapa yang berminat sila hubungi talian 03-4252 7777 ext 167 (En Sobery)

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

sekiranya memerlukan pemandu sila call saya 0172354766.

saye pun same…

di kedah tak ada ka? kalau ada hubungi saya no ini:019-5704764.

-

PULAU PINANG ADA KOT…CALL CAYA…0142549645.

saya memerlukan kerja sebagai pemandu peribadi/pemandu perlancongn di sabah…sila call 0168194607….sms pun blh…tq…sy amat memerlukan kerja sangat2x….

mempunyai lesen jenis B,D dan E2 tetapi menetap di Kedah. Pemandu peribadi atau pemandu biasa kalau ada kekosongan. Thanks U

Hi astro,
Im an ex staff of astro as customer Service executive.I have received VSS in year 2010.But now im really regret to accept the offer which firstly i wanted to resign but was advised by my manager to take the offer.I m interested to join back astro to build my career.I worked since 2004 till 2010.pls consider me and im very happy to be part of astro.the best place i worked with.thank you.

Pls reconsider my application.I have no bad record.pls help me.
mohana

016 6856923

saya memerlukan kerja sebagai pemandu peribadi, pelancongan atau lori di kuala terengganu…..saya juga mahir selok belok jln di k.trgnu….sila call 0179441380….saya amat memerlukan kerja….

saya memerlukan kerja sebagai pemandu peribadi, pelancongan atau lori di kuala terengganu…..saya juga mahir selok belok jln di k.trgnu….sila call 0179441380….saya amat memerlukan kerja….

spe² nk brkenalan gn jimi,silalh..jgn malu jgn segan..no tel dh dibg,apa lg..call skrg..!! sblum khbisan stock..ha³..

spe² nk brkenalan gn jimi,silalh..jgn malu jgn segan..no tel dh dibg,apa lg..call skrg..!! sblum khbisan stock..ha³..

salam saya mahu ya…kepada abg saya ya…call nombor ni oke….0174855303.

tlong le…dia ade belbagai lesen ya…call dia oke……..kalau dapat saya berterima kasih kepada syarikat ni oke……owg PULAU PINANG NI……

saya mencari pekerjaan sebagai pemandu peribadi atau pembantu peribadi. saya adalah bekas anggota polis. berdisiplin dan boleh bekerja lebih masa serta mahir menggunakan senjatapi. saya tinggal dikawasan pantai dalam,kl. tuan dan puan boleh hubungi saya di talian 017-8737475. terima kasih.

saya mencari pekerjaan sebagai pemandu peribadi atau pemandu lori,mempunyai lesen b2,d,e full serta gdl kejur,pengalaman 4 tahun,saya tinggal kawasan pahang,andai ada kekosongan tuan/puan boleh hubungi emel saya terima kasih

pemandu lori kelas lesan abcdefgh

kalau ada keja kosong tolong col saya 01119979960 tak kira keja apa2 saya perlukan keja

saya amat berminat kerja dalam bidang pemanduan,saya mempunyai lesen memandu kelas D dan PSV

HI.. IM RAJ.im looking for lorry driver job[3tan].kepong,selayang or d’sara

Saya bekas tentera umor34 berminat untuk mengisi jawatan ni.jika ada kekosong hubungi saya 0172576558 tq.

saya ingin cari pekerjaan pemandu van penghantaran ke luar daerah perjalanan jauh atau pemandu van pelancong..jikalau ade kekosongan mohon hubungi saya atau sms tq…asrie safian 0192199277.

saya ingin mencari pekerja pemandu van,saya ada lesen B dan D jikalau tuan ingin mencari saya ,tuan boleh hubungi saya di telephone 012-4608592.terima kasih!!!!

SYA WAN DARI SG PETANI KDH.INGIN MEMOHON JAWATAN PEMANDU D SYARIKAT HABIB.SYA BERPENGALAMAN3THN DLM PEMANDUAN.MAHIR KWSAN PENANG PERAK.JIKA SYA LAYAK,HBUNGI SYA 0125607369

nama saya karthi tinggal kat sp kedah.kalau ada keje sebagai pemandu lori atau kereta (b2,d,gdl)contact no ni 010 396 5898

Ezwansabu..0174100631..perlis….bekas pemandu exco perlis.

Ezwansabu..0174100631..perlis….bekas pemandu exco perlis.

Ang jadi dreba aku maw dak????

lesen A,B,D,E (penuh) 0173477727 kuala lumpur… pengalaman dalam pemanduan kenderaan berat dan ringan

berminat jika ada kekosong sbg pemandu peribadi dn apa kerja pun blh sy buat cal sy 0135514917

Salam..call sy jika memerlukan pemandu peribadi n bodyguard yah 0173771047 thx

Anta bos ke anta ayam2

salam….sya igin mencari pekerjaan sebagai personal driver area sungai petani..pengalaman pernah menjadi driver dato’ ,antar ambil anak2 sek..boleh hubungi sya 012-5958339.

salam..sye hendak mencari pekerjaan sebagai personal driver,di sekitar selangor & kuala lumpur….jika perlukan hikmat sye..hubungi sye di talian 017-3651002.sekian..

berminat untuk hubungi saya 012-2687084.

Saya sedang mencari pekerjaan sebagai pemandu peribadi di kedah keutamaan di kawasan sungai petani.Berminat boleh hubungi saya 0195509078

Sy sedang mencari pekerjaan sebagai Pemandu Peribadi,sedia bekerja lebih masa,ada pengalaman 3 tahun,masih bujang.Tlg hubungi sy jika berminat RAFIQ : 012-6425806

saya mahu kan kerja ni..saya boleh start keje bila2 masa..
sila hubungi saya 017-2930334

berminat sila hubungi sya area kedah..0195690391..boleh start bila2 masa

kalau ada di kedah hubungi sya..0195690391 bila2 masa boleh start kerja.

Saya zaidi Ismail Call 0132992981 ..pemandu peribadi boleh

sy br pencen tentera 3 thn ingin cr kerja sebagai pemandu peribadi di kaw sg petani .sapa yg perlu kan pemandu peribadi sila hubungi sy 0134637542

klu ada kekosongan area sandakan sebagai pemandu peribadi cik sy. 01112057503

Saya brminat sila call 0194269587 sekitar perak teluk intan

berminat dengan kerja pemandu,mempunyai lesen b2,D dan E
0134992786

saya memohon jawatan pemandu ambulan,berpengalaman 5 tahun sebagai pemandu ambulan dengan rekod bersih.kawasan Ipoh dan Taiping. atau pemandu jabatan dan boleh memandu perbagai kenderaan. hubungi saya 019-5767182. Ishak.

saya memohon jawatan pemandu ambulan,berpengalaman 5 tahun sebagai pemandu ambulan dengan rekod bersih.kawasan Ipoh dan Taiping. atau pemandu jabatan dan boleh memandu perbagai kenderaan. hubungi saya 019-5767182. Ishak.

sy hafiz.. sedang mencari kerja sebagai pemandu atau pengawal peribadi, mampu mengunakan senjata api, ilmumempertahankan diri dan mahir di kawasan utara seperti perlis,kedah,p.pinang dan kelantan… jika memerlukan khidmat sy boleh hubungi sy ditalian 012 4266163

Saya pn kalau ada memerlu kan pemandu kol je saya 01119589756 kawasam sabah

bila ni? ada lagi ke job ni?

Saya memang tengah cari kerja bodyguard..bersih tanpa rekod jenayah pernah mehadiri latihan pertahanan diri..silat,muay thai,teakowandow..call saya jika ada kekosongan 0103872853

sy mencari kerja sebagai pemandu di sekitar kl sy tingal di kwasan kl umur 24 lelaki talian kami 0108976684

saya mau jadi driver habib jewel di kl sahaja sy tahu selok belok jln kl lesen sy klas d sahaja..

Sy memerlu kn keje

saya mencari pekerjaan sebagai pemandu atau dispatch.

saya baru bersara tentera mencari pekerjaan sebagai pemandu peribadi. perlu perkhidmatan dari saya hubungi di talian 0132443142.

Abdul malek zakaria sya berminat sebagai pemandu perabadi call saya 0175295074

Leave a comment

(required)

(required)